Waarom Warehouse-Online?

Verbeter het rendement van uw webshop

 

Een groot deel van de winst van een webshop gaat verloren door inefficiënte logistiek en slecht voorraadbeheer. Grotere logistieke organisaties behouden hun rendement door professionele Warehouse Management Software. Realtime Solutions bouwt al meer dan 10 jaar logistieke oplossingen in de cloud. Speciaal voor kleine tot middelgrote webshops heeft Realtime Solutions Warehouse-Online ontwikkeld.

 

 

 

Voorraadbeheer met uw smartphone

 

Met de Warehouse-Online App kunt u alle noodzakelijke logistieke processen, zoals voorraad op- en afboeken, inventariseren en orderpicken gemakkelijk bijhouden met uw smartphone. Tijdens de Warehouse-Online Academy kunt u met uw eigen data onder professionele begeleiding uitvoerig testen en simuleren.


 

Uw voorraad volledig gesynchroniseerd in de cloud


Alle App transacties worden in de Warehouse-Online database vastgelegd.
Via de Warehouse-Online portal heeft u altijd inzicht in uw voorraad en bijbehorende transacties.

Alle databases draaien inmiddels al 10 jaar zorgeloos in de Realtime Solutions infrastructuur waarin meerdere koppelingen met diverse websites zoals SEO-Shop, Magento en CSCart zijn gerealiseerd.
 


 

Voordelen Warehouse-Online

 

  • Papierloos werken in het magazijn
  • Voorraad gesynchroniseerd
  • Koppeling met vervoerders zoals PostNL en DPD
  • Snel starten met automatiseren van uw logistieke proces
  • Schaalbaar naar grote volumes

Voor meer informatie kijk op www.warehouse-online.nl

Succesvol met Warehouse-Online

Een indrukwekkend bedrijf met een duidelijke niche als doelgroep, namelijk de markt voor gebruikte ambulances en bijbehorende apparatuur. Sinds 2005 is DIAC Holland actief als distributeur van deze producten. Het idee is afkomstig vanuit de vader van een van de werknemers, hij was voorheen actief in de transport en logistiekwereld en werd op een dag gevraagd om een gebruikte Nederlandse ambulance te zoeken voor de Portugese markt. Van hieruit is de bal gaan rollen en 12 jaar later staat er in het Noordelijkste puntje van Nederland, Harlingen, een prachtig nieuw magazijn met daar bovenop een moderne kantoorruimte.

DIAC exporteert en distribueert gebruikte ambulances en medische apparatuur door heel Europa en ook naar de Caraïben. De markt buiten Nederland voor deze producten is groter omdat de ambulancezorg daar geprivatiseerd is en men dus meer behoefte heeft aan lagere aanschafprijzen. Voorheen werd alle voorraad bijgehouden in een Excel-sheet. Toen de markt verder begon aan te trekken werd het bijhouden van Excel teveel werk en is DIAC opzoek gegaan naar een passende oplossing. Omdat er niet te spreken is van reguliere voorraad moest er een systeem gevonden worden die hiermee kon werken. DIAC koopt partijen op bij veilingen en hierdoor is een nieuwe aanlevering nooit hetzelfde. Daarnaast checkt DIAC eerst elk product op werkzaamheid en ambulances worden helemaal gereinigd, gestript en klaargemaakt voor nieuw gebruik.

DIAC was destijds de eerste grote gebruiker van Warehouse-Online, door veel af te stemmen staan DIAC en Warehouse-Online sterk in een duurzame relatie voor de toekomst.